14. maaliskuuta 2018

ANGELINA Pariisi

Kävimme joulun aikoihin Pariisissa viettämässä pitkää viikonloppu ja nauttimassa erityisesti yhteisestä ajasta, hyvästä ruuasta ja ihanista herkuista. Hieman nauratti, kun tavallisesti turistit jonottavat museoihin ja muihin nähtävyyksiin niin me jonotimme Angelina kahvilaan 45 minuuttia ulkona kylmässä värjötellen. Angelina on perustettu jo vuonna 1903. Rivolin (226 rue de Rivoli) Angelina on sisustukseltaan vanhanajan glamouria henkivä ja voit mielikuvissasi sukeltaa 1900-luvun alun Pariisiin. Angelinan kahviloita on Pariisissa kuitenkin useampia, mutta herttaisen vanhanaikaisen miljöön puolesta suosittelen Rivolin Angelinaa. 



Angelina on erityisen tunnettu kaakaostaan, jonka vuoksi turistit paikkaan jonottavatkin. Minun mielestäni kuitenkin leivokset ovat syy miksi tänne kannattaa hieman jonottaakin. Vinkkinä, että leivoksia voi ostaa mukaan kahvilan leipomosta ja ulkona on myös kaakaopiste josta voit napata kaakaon mukaasi ohimennen jos jonottaminen ei nappaa, mutta herkuttelu kylläkin :)



Leivokset olivat niin upeita, että vaikka niitä ehti jonottaessa hieman leipomon lasiseinän kautta ihastella iski valinnan vaikeus pöytään päästessä. Päädyimme pitkän jahkailun jälkeen tilaamaan kaakot ja Angelinan signature Mont-Blac leivoksen sekä perinteisen ranskalaisen Saint Honore leivoksen. Jopa tälle herkkusuulle tämä kombo oli jo liikaa enkä yksinkertaisesti pystynyt juomaan paksua suklaakastiketta muistuttavaa kaakaota loppuun asti, vaikka se olikin mielettömän hyvää. Yksinkertaisesti sokerikiintiö tuli täyteen, ihme kyllä :D 

Kannattaa jonojen lisäksi varautua siihen, että kahvila on todella hintava, kaakaot ja kaksi leivosta kustansivat noin 40 euroa, mutta oli se vaan niin hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti